Monday, April 2, 2012

Amigurumi Ballerina Sue

Her name is Sue and she is made with my own pattern and lots of love. Next project should be making a best friend both to test the pattern and to give Sue some company for bale lessons! I like how she is able to pose, thanks to her loong limbs. Although my boys insisted that she sould have a mouth, I prefered the abstract look on her face. I hope you find her as adorable as I do..

7 comments:

  1. çok şirin olmuş elinize sağlık

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim,beğenmenize sevindim.

      Delete
  2. Ne güzel bir balerin 10 marifette gördüm bende uzun zamandır bir balerin örmek istiyordum.Marmaris çok sevdiğim bende özel hatıraları olan bir şehir.Şimdilerde çok kalabalık olsa da çok şanslısınız.Benimde bebek bloğum var beklerim.
    Esra

    ReplyDelete
  3. Evet çok kalabalıklaştı son zamanlarda ama yine de kışın tamamen bize kalıyor:) Blogunuz çok dolu dolu, hangi birine bakacağımı şaşırdım, 10 marifet bu olsa gerek:)

    ReplyDelete
  4. Teşekkür ederim sevgili Neslihan yılların birikimi herhalde bu güzel balerinin patterni ni nerden bulabilirim Neslihancım?

    ReplyDelete
  5. Pattern yazmayı pek beceremiyorum malesef, benim ki daha çok göz kararı ama balerini yaparken biraz not almıştım, bir araya getirip burdan yayınlarım sizin için. Büyük oğlumun gösterisi için kral kostümü yapıyorum, biter bitmez bu pattern işiyle ilgilenicem.

    ReplyDelete
  6. Sevgili Neslihan,

    balerin ve çekim çok başarılı :)

    çok beğendim.

    sevgiler,
    Yonca

    ReplyDelete